Conesa exigeix la màxima qualitat del servei a TMA Grup Sánchez fins l'últim dia de contracte

En un mes es firmarà el nou contracte pel servei de recollida d'escombraries

Política

Publicat el 28/gen/11 per Jaume Blanché

L'alcaldessa, Mercè Conesa, assegura que es mantindrà 'la màxima exigència' a TMA Grup Sánchez en 'la prestació i qualitat del servei' de recollida d'escombraries i neteja viària de la ciutat 'fins l'últim dia de contracte'. TMA i l'empresa FCC han presentat un recurs a l'Ajuntament per recórrer l'adjudicació del servei a Valoriza, de manera que es retardarà encara un mes la signatura del nou contracte. Mira el 'Línia directa amb l'alcaldessa' a Cugat tv

Conesa ha demanat un traspàs 'correcte, noble i honest' entre l'empresa que tenia el servei de recollida d'escombraries durant els últims 19 anys, TMA Grup Sánchez, i la nova adjudicatària, Valoriza.

L'alcaldessa ha assegurat que, fins que no es faci el canvi, la prestació del servei 'no ha de patir'. Ho ha dit a Cugat.cat.

Mercè Conesa

La prestació del servei no ha de patir. Nosaltres mantindrem la màxima exigència a TMA Grup Sánchez en la qualitat del servei.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Conesa ha recordat que les decisions preses en el canvi d'adjudicació i estudi dels recursos van a càrrec d'informes dels tècnics del consistori, i que no són decisions polítiques. Amb tot, l'alcaldessa ha assegurat que la vaga del servei d'escombraries a principis de mes ha estat un dels moments més difícils que ha hagut d'afrontar des que és alcaldessa.