Compromís per reprendre l'enllaç entre l'A2 i l'AP7


  • Comparteix:

El govern espanyol es compromet a finalitzar les obres d'enllaç entre l'A2 i l'AP7, ara paralitzades. Aquest és el resultat de la reunió que han mantingut alcaldes i regidors dels municipis afectats per la suspensió dels treballs amb el secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán. Tot i que no s'ha establert un calendari d'actuació, l'alcaldessa, Mercè Conesa, present a la trobada, confia que les obres es reprenguin abans de l'estiu.

Representants de Sant Cugat, Rubí, Terrassa, el Papiol, Pallejà, Corbera, Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal han transmès la necessitat d'acabar aquesta infraestructura considerada 'vital' per al teixit empresarial del Vallès Occidental i del Baix Llobregat. Com a resposta, Morlán s'ha compromès a executar el 35% del projecte pendent, seguint l'inicial.

Mercè Conesa ha explicat les condicions de l'acord.

Mercè Conesa

Es continuarà l'obra segons el projecte original. És una bona notícia que l'obra tiri endavant.




Morlán ha assegurat als representants municipals que la decisió d'aturar el projecte responia a criteris 'estrictament tècnics'. Així, nega les sospites d'algunes localitats que trobaven raons polítiques o interessos econòmics darrere la suspensió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.