Conesa demana jutjats propis i més mossos al conseller d'Interior


  • Comparteix:

Puig ha signat el llibre d'honor del consistori durant la visita a la ciutat

Puig ha signat el llibre d'honor del consistori durant la visita a la ciutat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha fet arribar al conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, dues reivindicacions històriques de la ciutat. D'una banda, Conesa ha reclamat que Sant Cugat disposi d'uns jutjats propis. De l'altra, l'alcaldessa també ha demanat que es revisin els efectius dels Mossos d'Esquadra per incrementar-ne la dotació.

Conesa ha recordat que Sant Cugat és l'única ciutat de Catalunya de més de 80.000 habitants que no disposa d'uns jutjats propis. En aquest sentit, Conesa també ha subratllat que 'quan Núria de Gispert va ser consellera de Justícia, ja es va fer un pas per modificar la planta judicial' i que 'Sant Cugat cediria l'espai corresponent per acollir aquesta institució'.

El conseller d'Interior s'ha compromès 'a traslladar al govern les peticions de l'alcaldessa'. També ha recordat que 'el juny, quan s'acabi el curs de l'Escola de Mossos, es farà una nova adscripció d'efectius'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.