La comissió de primàries del PSC diu 'no' al debat públic entre candidats 'per un resultat ajustat'


Temes relacionats

Villaseñor assegura que la direcció comarcal atura el debat, tot i el suport de la comissió de primàries ( 2/feb/11)

Cugat.cat ofereix als candidats a les primàries del PSC un debat obert (31/gen/11)


  • Comparteix:

No hi haurà debat públic, sí que n'hi haurà pels militants i simpatitzants

No hi haurà debat públic, sí que n'hi haurà pels militants i simpatitzants

La comissió electoral de les primàries del PSC rebutja l'oferta de Cugat.cat de celebrar un debat públic entre els dos candidats d'aquest procés, Ferran Villaseñor i Jordi Menéndez. El president de la comissió, Francesc Serra, ha explicat que la votació dels cinc membres d'aquest òrgan sobre la decisió ha estat 'molt ajustada', tot i que no ha aclarit el resultat final.

La comissió electoral s'ha reunit aquest dilluns per decidir si s'havia de fer el debat públic entre els dos candidats que havia posat Cugat.cat sobre la taula. Tot i la negativa final, el PSC ha organitzat un debat intern que tindrà lloc a la Casa de Cultura el 15 o 17 de febrer, al qual només podran assistir militants i simpatitzants socialistes.

El president de la comissió, Francesc Serra, ha explicat que qui ha de decidir qui serà el candidat són els simpatitzants i militants del partit, ja que és un procés de 'democràcia interna'. Ho ha dit a Cugat.cat.

Francesc Serra

Qui ha de decidir el candidat són els militants i simpatitzants. Són ells els que han d'assistir a un debat, que serà a nivell intern.


La comissió electoral de les primàries està formada per cinc persones amb dret a vot. Es tracta dels membres de la mesa de l'assemblea de l'agrupació socialista de Sant Cugat - Maria Sansa, Ferran Massanés i Bernardo Escudero -, la secretària de política municipal de l'agrupació, Anna Maria Martínez, i el president del consell polític local, Francesc Serra, que actua com a president de la comissió. També formen part de l'organisme, tot i no tenir dret a vot, dos representants dels candidats: Núria Fuertes, per Ferran Villaseñor, i Rosa Maria Penela, per Jordi Menéndez.

A Barcelona, l'altra ciutat on hi haurà primàries, Jordi Hereu ha acceptat la proposta de 'La Vanguardia' per fer un cara a cara amb l'altra candidata, Montserrat Tura. Aquesta aspirant encara no ha respost l'oferiment del diari del Grupo Godó.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És una vergonya, que un partit com el PSC i que diu que ha d'obrir-se a la ciutadania, TANQUI les portes a la ciutadania, que no aposti per donar valor al debat de les idees. Més vergonyós encara és, donar resposta des de la direcció comarcal (tal com apareix a les notícies sorgides) i hem de suposar que el Sr. Menéndez amb el gran bagatge que té, digui que no té cap opnió al respecte, això deixa entreveure que qui resòn als interessos de qui. Com a votant socialista, no militant, no simpatitzant, exigeixo responsabilitat a la direcció del nivell que sigui perquè la ciutadania poguem escoltar els projectes que volen encapçalar les dues persones que es presentes a les primàries del PSC de Sant Cugat. Un debat obert i lliure!!

Joan Valentí Freixes. Enviat el 2/feb/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.