SI treballa la incorporació de Grangé (ERC) a la formació


Temes relacionats

Grangé: 'A l'executiva d'ERC li hauria agradat una oposició de pancarta i trinxera' (19/gen/11)

Raül Grangé: 'Jo no hauria firmat el segon tripartit' ( 3/des/10)

Raül Grangé renuncia a ser alcaldable d'ERC i denuncia pressions de l'executiva (14/oct/10)


  • Comparteix:

Logotip de SI

Logotip de SI

El líder local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Xavier Olivella, augura que el portaveu d'ERC, Raül Grangé, passarà a formar part de la formació de Joan Laporta 'en un futur immediat'. Grangé, que no ha volgut fer declaracions, assegura que fins a finals de mandat representarà els votants d'ERC i que, posteriorment, farà públic a quina candidatura dóna suport.

Olivella assegura que existeix 'molt bona sintonia' amb el portaveu republicà amb qui comparteix 'moltes línies estratègiques'. Segons el dirigent de SI, Grangé representa un corrent d'ERC allunyat de 'l'oficialisme' que va reeditar el segon tripartit.

Preguntat per si Grangé passarà a formar part de SI, Olivella ha dit que això podria passar 'en un futur immediat'. A la seva resposta, ha deixat entreveure que només cal oficialitzar la decisió. Ho ha dit en declaracions a Cugat.cat.

Xavier Olivella

És una qüestió que fins que no sigui oficial no la podré comunicar. Penso que en un futur immediat Grangé podria estar a les nostres files.



Per la seva banda, Grangé no ha fet declaracions públiques. Tot i això, el portaveu republicà anunciarà a quina formació donarà suport a les eleccions municipals un cop hagi acabat el mandat. Descartada ERC per les desavinences amb la direcció del partit que l'han impedit repetir com a cap de llista, el dirigent independentista es podria decantar per la mateixa SI o la CUP.

En declaracions a Cugat.cat, Olivella ha afegit que manté una molt bona sintonia amb CiU i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mentrestant, Solidaritat continua el procés per presentar-se a les municipals. A finals de mes, la formació celebrarà una assemblea per elegir el candidat oficialment i definir la llista electoral. SI ha descartat aliances preelectorals amb ERC i Reagrupament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.