ICV-EUiA reivindica la seva oposició 'útil, valenta i radical'


  • Comparteix:

Calderon i Boix durant la roda de premsa

Calderon i Boix durant la roda de premsa

ICV-EUiA destaca que més de la meitat de les mocions que ha presentat al ple municipal durant el mandat han estat aprovades. L'arranjament de l'aparcament del CAP Sant Cugat, la constitució del Consell de Seguretat Ciutadana i la gratuïtat dels autobusos pels aturats sense subsidi són, segons els ecosocialistes, una mostra del seu estil d'oposició 'útil, valenta i radical'.

ICV-EUiA ha presentat en els darrers quatre anys 57 mocions que es divideixen entre qüestions d'abast nacional o relatives als drets humans i també temes més locals i quotidians. Entre aquests últims, la formació destaca la seva aportació en àmbits de mobilitat com la dignificació de l'aparcament del CAP del centre, les bonificacions en el transport públic per als aturats i infants, i la constitució del Consell de Seguretat Ciutadana.

El president d'ICV-EUiA, Joan Calderon, destaca l'actitud de la seva formació.

Joan Calderon

Demostrem que som útils i que presentem mocions que ajuden la ciutadania. Som una força valenta, responsable i radical.


La defensa dels perjudicats per la crisi econòmica i el medi ambient són els altres punts on ICV-EUiA diu haver posat l'accent. Les beques de menjador, les bosses d'assistència domiciliària i la coordinació institucional per fer front als desnonaments són, recorda la formació, fruit de les seves propostes. Pel que fa a la protecció de Torre Negra, Iniciativa afirma que ha mantingut una posició valenta plantant cara al traçat de la Ronda Sud proposat per l'equip de govern.

Iniciativa també reivindica la seva actitud 'responsable' durant els darrers quatre anys. En aquest sentit, posen de relleu haver donat suport als pressupostos municipals del 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.