Conesa posa l'accent en les polítiques socials i de família com a mesura per combatre la crisi


  • Comparteix:

A la trobada han participat vuit alcaldesses

A la trobada han participat vuit alcaldesses

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha participat aquest divendres en la trobada que el diari '20 minutos' ha organitzat amb diferents alcaldesses de l'àrea metropolitana de Barcelona per posar en comú les propostes que tenen per millorar la qualitat de vida dels ciutadans en el futur. Conesa ha posat l'accent en les polítiques socials i de família com l'eix central a treballar en època de crisi econòmica.

La 18a trobada ciutadana de '20 minutos' que porta per títol 'Dones en política: polítiques de dones' té l'objectiu de debatre sobre la crisi econòmica. Cadascuna de les participants havia d'aportar tres eixos de treball per millorar en aquest sentit.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat en què ha centrat la seva ponència.

Mercè Conesa

Hem reforçat les polítiques socials i de família per ajudar els santcugatencs al màxim en aquest context de crisi econòmica.


En aquest sentit, l'Ajuntament ha explicat també les ajudes per habitatge, oferint el pagament del lloguer o l'estada temporal en residències, unes ajudes que suposen un increment del 15% respecte el 2009. També s'han incrementat, en un 25%, el servei d'atenció a domicili i la teleassistència, que ha guanyat gairebé 900 usuaris.

A la trobada, també hi han participat les alcaldesses de l'Hospitalet del Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Rubí, Cerdanyola, Esplugues i Montcada i Reixac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.