Hi haurà cara a cara entre Villaseñor i Menéndez a Cugat.cat


Temes relacionats

El rebuig al debat públic de les primàries del PSC es va decidir a la direcció comarcal del partit ( 4/feb/11)

Villaseñor insta Menéndez a opinar sobre la decisió de la direcció comarcal contra el debat ( 4/feb/11)

La comissió de primàries del PSC diu 'no' al debat públic entre candidats 'per un resultat ajustat' ( 2/feb/11)

Villaseñor assegura que la direcció comarcal atura el debat, tot i el suport de la comissió de primàries ( 2/feb/11)

Cugat.cat ofereix als candidats a les primàries del PSC un debat obert (31/gen/11)

Avals a les primàries del PSC: Villaseñor, 51% - Menéndez, 35% ( 1/feb/11)


  • Comparteix:

Jordi Menéndez a l'esquerra i Ferran Villaseñor a la dreta

Jordi Menéndez a l'esquerra i Ferran Villaseñor a la dreta

El mitjà multimèdia Cugat.cat acollirà finalment un cara a cara entre els dos candidats a les primàries del PSC, Ferran Villaseñor i Jordi Menéndez. El debat es farà després que Menéndez s'hagi replantejat la seva postura al voltant de la proposta, que diu, ha de servir per enfortir el procés de primàries com un símbol de transparència. Villaseñor ja s'havia mostrat partidari de participar en un cara a cara per tal d'obrir a la ciutadania aquest procés intern. Cugat.cat està concretant ara amb els representants dels candidats els detalls del debat, que tindrà lloc a principis de la setmana vinent.

La direcció comarcal del PSC va decidir a finals de gener posicionar-se en contra del debat públic. Posteriorment, la comissió de primàries de la formació va debatre l'assumpte i, tot i que els seus membres van votar majoritàriament a favor del debat obert, l'ens va acabar assumint com a pròpia la posició de la Federació Vallès Oest.

Menéndez també s'havia mostrat contrari a celebrar un cara a cara obert, ja que els dos candidats havien acordat participar en un debat intern només per a la militància i els simpatitzants. Tot i així, Menéndez ha decidit finalment acceptar la proposta per demostrar la seva voluntat de 'transparència'.

Jordi Menéndez

La meva opinió era respectar la dinàmica interna del partit, però no vull passar com la persona que no ha acceptat el debat públic.




De la seva banda, Villaseñor, que ja havia acceptat obrir el procés de primàries a tota la ciutadania, ha celebrat la postura de Menéndez.

Ferran Villaseñor

Crec que la notícia era que no hi havia debat. Vull felicitar al senyor Menéndez perquè finalment ha decidit que n'hi hagi.






Els dos candidats també han avançat que, en cas de sortir elegits com alcaldables del PSC, proposaran debats oberts a la resta de candidats de les altres formacions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Així doncs, el Sr. Villaseñor, va faltar a la seva paraula trencant l'acord de no fer debat públic, ja que es tracta d'un procés intern. Quin candidat vol ser, si no sap mantenir els acords? On es la humiltat i l'aire fresc? si es com tots, amb joc brut no hi ha renovació ni aquí ni a la Xina popular.

Albert Gilabert. Enviat el 8/feb/11


Ans al contrari, Sr. Gilabert. El Sr. Villaseñor va haver d'acceptar el fet que no es féssin debats oberts, tot i ser totalment contrari d'aquest posicionament!! Així, ens vàrem haver de "resignar" a que es fes, exclussivament, un debat tancat a tota la ciutadania i als mitjans de comunicació. Òbviament, COM NO PODIA SER D'UNA ALTRA MANERA, ens hem queixat i hem reivindicat la nostra voluntat de màxima participació i transparència. Que quedi clar que havíem entès, com a definitiva, la decisió dels organs federals del partit en contra d'un debat obert. Si algú ha rectificat ha estat el Sr. Menéndez, i ens n'alegrem de manera explícita. Sempre és i serà un plaer sentir als dos candidats, defensant els seus posicionaments. Ho dic amb coneixement de causa, doncs els he sentit a tots dos i sempre n'he après moltíssim!!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 8/feb/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.