Francesc Serra assumeix la nova figura de director d'obres als districtes


  • Comparteix:

Francesc Serra és el director d'obres de districte

Francesc Serra és el director d'obres de districte

L'actual director del Pla de Barris de les Planes, Francesc Serra, assumeix el càrrec de director d'obres als districtes. D'aquesta manera, Serra també coordinarà les obres de manteniment i de nova urbanització de la Floresta i de Mira-sol. Aquesta reestructuració és conseqüència del nou cartipàs municipal, que també contempla que l'àrea de Serveis Urbans, dirigida per Cristina Paraira, gestioni totes les obres municipals.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que aquests canvis ajudaran a racionalitzar l'estructura de l'Ajuntament i ha valorat aquesta nova organització. Conesa ha presentat aquest dimarts Francesc Serra com a director d'obres dels districtes i ha dit que aquesta figura pretén ser l'únic interlocutor d'obres entre els veïns i l'Ajuntament.

Mercè Conesa

És complicat gestionar un procés d'obra. L'interlocutor únic i amb visió global ens facilita les coses.




A partir d'ara la gestió de totes les obres aniran a càrrec de la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Manteniment de la Ciutat i Obres, Cristina Paraira. Aquesta tasca anteriorment estava sota la responsabilitat de l'àrea de Territori i Serveis Urbans.



  • Comparteix:

COMENTARIS

En Francesc ha fet una magnífica tasca en el proces de remodelació de Les Planes en aplicació da la llei de barris. Persona eficient i dialogant el vull felicitar públicament per la seva nova responsabilitat.

Raül Grangé. Enviat el 9/feb/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.