Menéndez presenta un manifest de suport a la seva candidatura a les primàries del PSC

Menéndez a la seu del PSC

Política

Publicat el 8/feb/11 per Raquel Ligero

El candidat a les primàries del PSC, Jordi Menéndez, convida els afiliats i simpatitzants del partit a signar un manifest en suport a la seva candidatura. El socialista assegura que el seu és un equip sòlid, amb capacitat de diàleg i amb un lideratge que pot plantar cara a l'hegemonia de CiU a la ciutat. A més, aposta per buscar sinergies amb altres municipis vallesans, perquè Sant Cugat deixi de ser 'una illa' a la comarca.

Menéndez ha exposat els motius pels quals els militants i simpatitzants haurien de donar suport a la seva candidatura a través de la signatura del manifest. Segons el socialista, el seu equip té prou solidesa per canviar el paper del PSC a la ciutat.

Jordi Menéndez

L'objectiu del nostre equip és canviar l'orientació de la política local per què el PSC pugui plantar cara a l'hegemonia de CiU.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El candidat a les primàries socialistes a Sant Cugat aposta per una obertura comarcal del partit i per buscar sinergies amb alcaldes d'altres municipis vallesans, per tal d'evitar que Sant Cugat 'continui sent una illa'. En aquest sentit, ha agraït que batlles com els de Cerdanyola, Rubí, Sabadell, Terrassa i Castellar, d'un total de set, hagin signat ja el manifest en suport a la seva candidatura.

Pel que fa a l'àmbit local, en la primera relació de signants ja li han donat el seu vot de confiança un total de 41 militants i simpatitzants, entre els quals destaquen els regidors Salvador Gausa, Àlvar Roda i Pilar Gorina, l'exalcalde Àngel Casas, l'exdiputat al Parlament, Josep Maria Balcells, la diputada al Congrés, Montserrat Colldeforns i persones destacades del món acadèmic, empresarial i associatiu de Sant Cugat com la catedràtica de Filosofia Victòria Camps, l'escriptor Josep Maria Jaumà i l'arquitecte Joan Barba.