Villaseñor: 'Jo no necessito padrins, sinó el suport dels santcugatencs'

L'acte ha tingut lloc al restaurant Cal Gerrer

Política

Publicat el 10/feb/11 per Adrià Claramunt

El candidat a les primàries del PSC Ferran Villaseñor remarca que no necessita 'padrins', sinó el suport dels afiliats i simpatitzants santcugatencs. Villaseñor ha fet aquestes declaracions en referència al suport de la direcció nacional i comarcal del partit a l'altre candidat, Jordi Menéndez, i ha demanat 'neutralitat' ni que sigui de manera 'estètica' en el procés de primàries. El candidat socialista ha explicat la seva proposta davant una cinquantena de persones al restaurant Cal Gerrer.

Villaseñor ha explicat que vol canviar la manera de fer política i ha posat sobre la taula les diferències a l'hora d'afrontar un procés de primàries que té amb el seu rival a les urnes. En aquest sentit, s'ha felicitat que Jordi Menéndez hagi tornat a la via de la transparència i del diàleg acceptant el cara a cara que tindrà lloc dilluns vinent als estudis de Cugat.cat.

Villaseñor també ha destacat que, tot i que Menéndez compta amb el suport de la direcció del partit, ell el que necessita és el suport dels militants i simpatitzants santcugatencs. Són declaracions a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

És el senyor Menéndez qui diu que compta amb el suport de la direcció. Nosaltres el que necessitem és el suport de la gent de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El candidat socialista també ha demanat 'neutralitat, com a mínim des del punt de vista estètic' als òrgans del partit.