ICV-EUiA vol que es millori la neteja de la brigada d'obres a algunes zones


  • Comparteix:

Joan Calderon, a l'esquerra, i Jaume Massanés a la roda de premsa a les Planes

Joan Calderon, a l'esquerra, i Jaume Massanés a la roda de premsa a les Planes

ICV-EUiA vol que l'equip de govern informi els veïns de les Planes, la Floresta, Can Borrull, Can Barata i Sol i Aire sobre les condicions que tenen els equips de treball de la brigada d'obres municipal, encarregada de la neteja viària d'aquestes zones de la ciutat. Els ecosocialistes presentaran una moció al proper ple municipal en aquesta línia perquè consideren que la tasca no es fa amb prou qualitat.

ICV-EUiA demana més participació a l'equip de govern perquè els veïns d'aquestes zones puguin decidir com s'ha de fer la neteja viària dels seus carrers. Els ecosocialistes consideren que ara per ara no s'està fent correctament i es pregunten si la brigada d'obres municipal disposa de les eines corresponents.

El regidor d'ICV-EUiA Jaume Massanés ha explicat que la moció no busca ser una queixa cap als treballadors de la brigada.

Jaume Massanés

No estem queixant-nos de la brigada. Volem que estigui ben dissenyada perquè pugui fer aquesta tasca.


ICV ha explicat que el plec de condicions signat amb la nova empresa concessionària de la neteja viària de Sant Cugat, Valoriza, no contempla aquests barris. Els ecosocialistes titllen aquesta decisió d''imposició' als veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.