El PP de Sant Cugat defensa la unitat entre les seccions catalana i estatal de la formació


  • Comparteix:

Membres del PP local

Membres del PP local

La secció local del PP defensa que no hi ha trencament entre els populars catalans i els espanyols. De fet, creuen que la diferència només s'escenifica en el fet que el PP de Catalunya, i en concret la seva presidenta Alícia Sánchez-Camacho, 'vetlla d'una forma més precisa pels interessos de Catalunya'. Així ho ha assegurat el president del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras, després que Sánchez-Camacho defensés al Parlament que Catalunya no rep 'cap privilegi' pel fet que el govern espanyol hagi permès a la Generalitat endeutar-se.

L'alcaldable del PP a la ciutat, Jordi Carreras, ha explicat a Cugat.cat que no hi ha diferència entre els populars catalans i els estatals.

Jordi Carreras

No hi ha diferències entre el PP català i l'estatal, el que passa és que els populars catalans tenen una percepció més directa dels interessos de Catalunya.


El PP de Sant Cugat ha sortit aquest dissabte al carrer per donar a conèixer a la ciutadania el seu alcaldable i el programa per les eleccions municipals. La formació ha ubicat una taula informativa als Quatre Cantons.



  • Comparteix:

COMENTARIS

¡Qué difícil resulta estar al mismo tiempo en misa y repicando!

Isidre Marías Benito. Enviat el 13/feb/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.