El PP de Sant Cugat defensa la unitat entre les seccions catalana i estatal de la formació

Membres del PP local

Política

Publicat el 12/feb/11 per Irene Campmany

La secció local del PP defensa que no hi ha trencament entre els populars catalans i els espanyols. De fet, creuen que la diferència només s'escenifica en el fet que el PP de Catalunya, i en concret la seva presidenta Alícia Sánchez-Camacho, 'vetlla d'una forma més precisa pels interessos de Catalunya'. Així ho ha assegurat el president del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras, després que Sánchez-Camacho defensés al Parlament que Catalunya no rep 'cap privilegi' pel fet que el govern espanyol hagi permès a la Generalitat endeutar-se.

L'alcaldable del PP a la ciutat, Jordi Carreras, ha explicat a Cugat.cat que no hi ha diferència entre els populars catalans i els estatals.

Jordi Carreras

No hi ha diferències entre el PP català i l'estatal, el que passa és que els populars catalans tenen una percepció més directa dels interessos de Catalunya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PP de Sant Cugat ha sortit aquest dissabte al carrer per donar a conèixer a la ciutadania el seu alcaldable i el programa per les eleccions municipals. La formació ha ubicat una taula informativa als Quatre Cantons.