Recoder: 'Les retallades en infraestructures no afectaran el Quart Cinturó'


  • Comparteix:

El conseller de Política Territorial i Sostenibilitat, el santcugatenc Lluís Recoder, assegura a Cugat.cat que la retallada d'inversions en infraestructures no afectarà el projecte del Quart Cinturó. En paral·lel, Recoder referma el compromís d'incloure Sant Cugat a la zona 1 de l'àrea de transport metropolità.

Les retallades en matèria d'infraestructures anunciades per Recoder no afectaran els projectes de la comarca. Segons el conseller, això es deu al fet que algunes d'elles, com el Tunel Central, estaven programades 'sine die'. A més, algunes rebran un impuls definitiu, com el Quart Cinturó. De fet, els governs català i espanyol estan negociant les al·legacions de l'executiu Montilla al projecte i analitzant el traçat pel Vallès Occidental per desencallar plenament la iniciativa. Segons Recoder, el Quart Cinturó avança.

Lluís Recoder

No hi hauria d'haver cap afectació especial a Sant Cugat. Al contrari, en el cas del Quart Cinturó,s'empenyarà molt perquè es faci.


A més, Recoder també s'ha mostrat partidari d'incloure Sant Cugat en la zona 1 de l'àrea de transport metropolità. Aquest escenari, que implicaria una rebaixa en les tarifes del transport públic per als santcugatencs, s'hauria de materialitzar en el naixement de la nova àrea metropolitana de Barcelona. Sense posar-hi dates, el conseller ha assegurat que aquest fet trencaria amb una il·lògica.

Lluís Recoder

És moment de trencar aquesta lògica il·lògica. Per motius històrics, Sant Cugat no pertany a la zona 1 i altres municipis, sí.



Recoder ha participat aquest dimarts en l'assemblea de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Sant Cugat per elegir-ne el president.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.