Dilluns s'aprovarà definitivament la nova ordenança de publicitat


Temes relacionats

Restriccions de publicitat a la via pública (19/oct/10)


  • Comparteix:

La publicitat que embruta la imatge de la ciutat se suprimirà

La publicitat que embruta la imatge de la ciutat se suprimirà

El ple municipal portarà a aprovació definitiva la limitació de publicitat i la supressió de pintades en papers adherits sobre parets o a la via pública. L'Ajuntament regularà d'aquesta manera, a partir d'ara, les cartelleres publicitàries i es determinarà on i com es poden posar els cartells publicitaris. Per facilitar aquesta tasca, es preveu la creació d'una Comissió Tècnica Assessora de Publicitat i Protecció del Paisatge Urbà en el termini màxim de sis mesos.

L'objectiu d'aquesta nova ordenança és embellir la imatge de la ciutat i eliminar aquells reclams publicitaris que embruten l'harmonia del paisatge urbà santcugatenc. El director de l'àrea de Territori, Joan Giordani, en dóna més detalls.

Joan Giordani

Regularem el tipus de suport i les diferents situacions que s'hi poden donar.


A més, es preveu que les instal·lacions i activitats anònimes i sense llicència ubicades en sòl o béns de domini públic municipal puguin retirar-se immediatament per part municipal. El consistori també podrà retirar també l'ús de les cartelleres que apareguin en sòls catalogats com a zona verda. En definitiva, es pretén que l'Ajuntament tingui més capacitat de decisió sobre aquesta qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.