Jordi Puigneró és escollit cap de les JNC de l'agrupació comarcal


  • Comparteix:

El cap local de la JNC de Sant Cugat, Jordi Puigneró, ha estat escollit president de les Joventuts Nacionalistes de l'agrupació comarcal del sector de Sabadell. La candidatura de Puigneró ha aconseguit aglutinar la resta de tres candidats que s'havien presentat per substituir la fins ara presidenta, Susanna Tercero.

Els militants de la JNC del Vallès Occidental, en el sector Sabadell -que inclou Sant Cugat-, han escollit Jordi Puigneró com a nou cap comarcal. Tot i que en un principi hi havia quatre candidatures, Puigneró ha aconseguit aglutinar la resta de tres candidats i presentar així una candidatura unitària:

Jordi Puigneró

Hi havia quatre candidatures però després d'un procés negociador, van acordar que jo seria el cap i ells tres formarien part de l'executiva.


El jove santcugatenc, de 29 anys, seguirà, de moment, al capdavant de la JNC de Sant Cugat. Els seus objectius són donar empenta a la candidatura d'Artur Mas a les properes eleccions catalanes i impulsar també la federació de cara a les eleccions generals de l'any vinent. Pel que fa a nivell comarcal es proposa augmentar la militància i fomentar la participació del jovent en les polítiques locals que els afecten. Puigneró, que milita a la Joventut Nacionalista, des de fa sis anys, ha explicat que la seva experiència ha decantat la seva balança davant altres candidatures més novells:

Jordi Puigneró

Les altres candidatures a la comarca eren potser massa joves. Ha pesat la meva experiència.


Puigneró també ostenta el càrrec de cap de gabinet d'alcaldia a l'Ajuntament des de principis de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.