La CUP qualifica d''atac a la llengua' el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià


Temes relacionats

Rebuig de tots els partits, excepte el PP, al tancament de les emissions de TV3 al País Valencià (21/feb/11)

Òmnium compara la prohibició de TV3 al País Valencià amb el 23-F (21/feb/11)


  • Comparteix:

Imatge de la manifestació a Valencia per demanar el retorn de les emissions de TV3

Imatge de la manifestació a Valencia per demanar el retorn de les emissions de TV3

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) mostra el seu rebuig al tancament de les emissions de TV3 al País Valencià qualificant la mesura de 'atac a la llengua i la cultura catalana'. La CUP també ha mostrat la seva aprovació al posicionament de la majoria del ple municipal, contrari al tancament de les emissions. Tot i això, l'agrupació considera que s'han d'augmentar les pressions institucionals per aconseguir que TV3 pugui tornar-se a veure al País Valencià.

La CUP s'ha mostrat satisfeta amb el posicionament contrari al tancament de TV3 al País Valencià de la majoria del ple municipal, excepte del PP, i amb l'aportació de 300 euros que l'Ajuntament farà arribar a Acció Cultural del País Valencià. Tot i això, considera necessari incrementar les pressions institucionals per aconseguir novament l'obertura dels repetidors que permetien veure la televisió pública al País Valencià. El membre de la CUP, Guim Pros, ho ha explicat en una entrevista a Cugat.cat.


Guim Pros

Més que ajuda econòmica, cal augmentar els vincles culturals amb el País Valencià perquè vegin que aquesta mesura és un contrasentit.



Pros també ha anunciat que la CUP està estudiant organitzar alguna acció a àmbit local per donar suport a Acció Cultural del País Valencià i aconseguir que TV3 es torni a veure en aquest territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.