Cinc membres de l'agrupació local del PSC participaran en la confecció del programa de Pasqual Maragall


  • Comparteix:

Pere Soler, Jordi Menéndez i Salvador Gausa a la seu del PSC.

Pere Soler, Jordi Menéndez i Salvador Gausa a la seu del PSC.

Cinc socialistes santcugatencs participaran en la tercera Conferència Nacional per elaborar el programa de govern que aplicarà el PSC-PSOE si arriba al govern de la Generalitat. L'objectiu socialista per a la trobada és aprofundir en la temàtica social.

Jaume Buscallà, Estefania Figuera, Ferran Villaseñor, Salvador Gausa i Jordi Menéndez representaran l'associació local santucugatenca en la reunió del socialistes que tindrà lloc el proper 4 d'octubre al Palau de Congressos de Barcelona. El primer secretari del PSC, Salvador Gausa, destaca que el camp social tindrà molta importància .

Salvador Gausa

Aprofundirem en el camp social


L'únic representant santcugantec a les llistes de la demarcació de Barcelona, Pere Soler, no participarà a la Conferència Nacional de l'octubre. Sobre les llistes al Parlament de Catalunya, el portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez, afirma que la presència de l'exalcalde de Terrassa, Manuel Royes, garanteix la representativitat del Vallès Occidental al futur 'govern de Catalunya'.

Jordi Menéndez

Royes garanteix la presència del Vallès Occidental al Parlament de Catalunya


Tot i que Pere Soler té poques possibilitats de sortir escollit ja que ocupa la cinquantena posició de la llista, l'agrupació local es mostra satisfeta perquè un socialista santcugatenc hi és present.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.