Recasens: 'Hi haurà una forta renovació a l'Ajuntament. Fa uns quants anys que sóc regidor'


  • Comparteix:

Joan Recasens

Joan Recasens

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, no aclareix si es tornarà a presentar a les llistes d'Unió Democràtica (UDC) a les properes eleccions municipals. Això sí, Recasens ha acceptat que fa bastants anys que treballa a l'Ajuntament, a més que ho ha de combinar amb l'escó al Parlament, fet que comporta més feina després del canvi de govern de la Generalitat.

El tinent d'alcalde ha subratllat que hi haurà una 'àmplia renovació' de l'equip de govern després de les municipals. En les properes setmanes, Unió es reunirà en assemblea per decidir qui anirà a les llistes. Recasens ha explicat a Cugat.cat la situació actual.

Joan Recasens

És cert que fa uns quants anys que sóc regidor i és cert que hi haurà renovació a l'equip de govern. A més també sóc diputat al Parlament.





Els seus socis, la secció local de CDC, van explicar que apostaven per la renovació i per no perpetuar-se en els càrrecs polítics, posició que van transmetre a Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.