Conesa vol ser l'alcaldessa que apuntali el creixement de les darreres dues dècades


  • Comparteix:

Mercè Conesa s'ha posicionat com la persona que ha de liderar una nova etapa de la ciutat, una vegada tancat el creixement santcugatenc gestionat durant 24 anys de govern convergent. Conesa ha assegurat que és conscient que la marxa de Recoder pot fer trontollar la majoria absoluta de CiU, però ha defensat durant la seva presentació oficial com a alcaldable de la federació nacionalista que comptarà amb un equip 'sòlid'.

Economia, cultura i societat són els tres eixos de la declaració d'intencions de Mercè Conesa aquest diumenge al Teatre-Auditori. Conesa dóna per acabat el creixement de la ciutat i s'obre ara a una nova etapa de consolidació del model santcugatenc, forjat durant 24 anys d'executius liderats per CiU.

En aquest sentit, la candidata convergent a les eleccions municipals ha remarcat la seva aposta pels serveis socials, buscant-ne sempre la compatibilitat amb les retallades pressupostàries actuals. Conesa també s'ha marcat el talent artístic i la formació universitària impartida al municipi com a segells que cal explotar més, sempre sota la marca de Sant Cugat. Fent-ho, això sí, compatible amb l'economia, matèria en què Conesa s'ha mostrat a favor de la construcció de l'estació d'alta velocitat dins del terme municipal.

En declaracions a Cugat.cat, l'alcaldable de CiU reconeix que la marxa de Recoder inicia una nova etapa política. Un nou període que, segons Conesa, podria posar traves a revalidar la majoria convergent.

Mercè Conesa

No tinc una temença especial, però mostro una prudència davant la majoria absoluta.


Conesa emmarcarà el seu projecte de ciutat sota el lema de campanya 'Dóna un nou impuls'. Precisament el seu predecessor, Lluís Recoder, ha remarcat la sensibilitat que una dona aporta a una alcaldia, ja que assegura que el lideratge femení pot 'acaronar' l'actual model de ciutat ja consolidat. Recoder, a més, creu que Conesa té la garantia d'haver estat alcaldessa, a diferència dels seus rivals.

Lluís Recoder

La Mercè no serà una gran alcaldessa, ja és una gran alcaldessa en aquests moments.



La presentació de Conesa com a alcaldable, que ha reunit unes 400 persones al Teatre-Auditori aquest diumenge, ha combinat els discursos de contingut polític i l'entreteniment més pur d'un diumenge a la tarda. La candidata ha estat abrigada per nombrosos membres de la secció local de CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.