Villaseñor (PSC): 'L'Ajuntament no diu la veritat: no paga els proveïdors en 16 dies'


Temes relacionats

El govern local replica a Villaseñor que Sant Cugat paga les factures conformades en 13 dies de mitjana ( 2/mar/11)

L'Ajuntament paga els proveïdors en 16 dies de mitjana des de fa sis mesos (10/feb/11)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor

Ferran Villaseñor

El PSC assegura que l'alcaldessa, Mercè Conesa, 'menteix' quan diu que l'Ajuntament paga els proveïdors en 16 dies. Els socialistes diuen que s'han quedat 'perplexos' davant d'aquesta afirmació i demanen que el consistori no faci 'publicitat enganyosa'. La federació local ha assegurat que diversos proveïdors s'han posat en contacte amb el PSC per denunciar la situació.

El primer secretari i candidat del PSC a l'alcaldia, Ferran Villaseñor, assegura que el cicle del pagament comença quan un proveïdor fa una factura d'un producte o un servei a l'Ajuntament, que queda registrada al Registre Central del consistori. A partir d'aquí, l'àrea del consistori que l'hagi demanat ha de confirmar si el que s'ha comprat és el que en un principi es reclamava i, un cop confirmat, el servei de tresoreria rep la factura. Serà aquesta àrea qui, al cap d'uns dies, farà el pagament, segons els socialistes.

Villaseñor diu que Conesa només compta els dies que triga el tresorer, fet que demostra que 'potser no coneix com funciona el sistema econòmic d'un Ajuntament'. L'alcaldable diu que al ciutadà 'no se'l pot enganyar'.

Ferran Villaseñor

Estem en una situació molt complicada i la gent necessita cobrar. Al ciutadà no se'l pot enganyar i l'Ajuntament no diu la veritat.


Conesa va dir que l'Ajuntament havia pagat les factures als seus proveïdors en 16 dies de mitjana durant els últims sis mesos. Les darreres 2.000 factures conformades pel consistori s'han pagat en un termini d'entre 15 i 18 dies, deia, per sota dels límits que marca la llei de Morositat. Villaseñor, que assegura que 'no és veritat', ha anunciat que el PSC farà un escrit al tresorer del consistori per demanar un estat de la situació d'aquestes 2.000 factures per demostrar que han passat més dies fins que s'han cobrat. El primer secretari socialista demana que no es faci 'publicitat enganyosa'.

Ferran Villaseñor

Demanen una rectificació de Conesa. No ha dit les coses com són i ha fet publicitat enganyosa.




Villaseñor ha subratllat que diversos proveïdors, dels quals no volen dir el nom perquè 'volen continuar treballant al consistori', ja han fet arribar algunes factures al PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.