El PP considera que el govern municipal està sotmès als interessos de CiU


  • Comparteix:

Carreras, en una imatge d'arxiu

Carreras, en una imatge d'arxiu

El PP insta l'equip de govern a defensar els interessos dels santcugatencs davant el govern. Els populars acusen el consistori de 'mirar cap una altra banda' arran de l'anunci de l'aturada de la construcció de la segona residència per a la gent gran a la ciutat. La formació creu que les retallades no han d'afectar els serveis bàsics sinó que s'han de fer en altres àrees.

El candidat popular a l'alcaldia, Jordi Carreras, acusa l'equip de govern de no defensar els ciutadans santcugatencs per 'qüestions d'afinitat política'. Carreras demana a l'alcaldessa i al seu equip que es posicioni sobre aquesta situació.

Jordi Carreras

L'equip de govern ha de mostrar una posició clara sobre aquesta retallada imposada per l'àrea encapçalada per Carmela Fortuny.




Carreras proposa retallades pressupostàries en àrees que no afectin els serveis d'assistència social bàsica. En aquest sentit, el dirigent popular creu prioritàries retallades als mitjans de comunicació públics i a les despeses de publicitat o protocol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.