La Candidatura de Progrés i Catalanista aposta per polítiques continuïstes, amb Gaya al capdavant


Temes relacionats

Turu se'n va i desitja el millor resultat a la Candidatura de Progrés i a la uaSC ( 4/mar/11)

Valldoreix: ERC es decanta per no presentar-se i Turu manté la incògnita del seu futur (25/feb/11)


  • Comparteix:

Joan Gaya, amb el suport dels membres de la candidatura

Joan Gaya, amb el suport dels membres de la candidatura

Joan Gaya serà el presidenciable de la Candidatura de Progrés i Catalanista a Valldoreix, que enguany no comptarà amb el suport d'ERC. Gaya aposta per fer una política continuïsta i tirar endavant els projectes que permetin continuar 'posant Valldoreix al dia'. En aquest sentit, la candidatura es presenta com a hereva del treball de la presidenta, Montserrat Turu, durant els dos mandats que ha estat al capdavant de l'EMD.

Definit com una persona amb 'capacitat, eficàcia i il·lusió' pels membres de la Candidatura de Progrés i Catalanista, Joan Gaya s'ha presentat oficialment com el cap de llista de la coalició a Valldoreix. Acompanyat pels alcaldables del PSC i d'ICV-EUiA, Ferran Villaseñor i Joan Calderon, però amb l'absència de Turu, Gaya ha marcat quins seran els principals eixos de treball: aconseguir uns serveis de qualitat, millorar el compliment de les competències de l'Ajuntament i continuar treballant per la nova centralitat de Valldoreix. Tot plegat, afegeix, potenciant la participació ciutadana.

Joan Gaya

Escoltant els veïns podem arribar bastant més lluny. És una administració per ser propera. La participació ciutadana és molt necessària.




També s'ha plantejat com a reptes per al proper mandat renovar l'acord econòmic amb el consistori, una tasca que ha assegurat que serà 'complicada'.


Gaya ha volgut agrair la tasca feta a l'actual presidenta, Montserrat Turu, durant els dos mandats al capdavant de l'EMD i ha subratllat que practicaran polítiques continuïstes.

Joan Gaya

És evident que, amb un estil propi, serem continuïstes.



Tot i que ERC s'ha desmarcat de l'acord progressista que l'unia a la candidatura, la vocal republicana, Teresa Veciana, ha donat el seu suport a la coalició assistint a la presentació oficial. El partit, no obstant això, encara està a l'espera del vistiplau de l'assemblea del partit per decidir si es presentarà a les eleccions a l'EMD de Valldoreix.

La Candidatura de Progrés i Catalanista ha governat l'EMD durant dos mandats en coalició amb ICV-EUiA, PSC, ERC i l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, liderats en ambdues ocasions per Montserrat Turu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.