Els ajuntaments més transparents de l'Estat espanyol volen mantenir aquesta condició

Sant Cugat ha acollit la darrera trobada dels ajuntaments més transparents de l'Estat espanyol

Política

Publicat el 4/mar/11 per Cristina Mont

El repte dels ajuntaments més transparents de l'Estat espanyol segons l'ONG Transparència Internacional és mantenir aquesta condició i millorar-la. Així ho han destacat els alcaldes de Sabadell, Gijón, Pontferrada, Puerto de Santa María i Bilbao en la darrera trobada dels ajuntaments més transparents de l'Estat, que ha tingut lloc a Sant Cugat aquest divendres.

A més, volen que cada cop més municipis arribin al capdamunt perquè això fa més clara la política als ciutadans i els permet veure de més a prop el que fan els seus representants. Ho explica l'alcadessa, Mercè Conesa. Són declaracions a Cugat.cat.


Mercè Conesa

La ciutadania vol conèixer les diferents qüestions. Encoratjo tots els ajuntaments a que estiguin en aquesta línia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Els alcaldes també han coincidit a destacar l'enriquiment que els han proporcionat les trobades a les diferents ciutats amb alcaldes de diferents partits per agafar idees els uns dels altres i estrènyer els llaços. Paz Fernández és l'alcaldessa de Gijón.

Paz Fernández

Tenim molts problemes iguals i també intercanviem experiències.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A l'acte, també hi han assistit el portaveu d'ERC Raül Grangé i la del PP Berta Rodríguez, que han coincidit a destacar la importància del reconeixement a la transparència de Sant Cugat per a la ciutadania.