Joan Recasens no anirà a les llistes d'UDC a les properes eleccions municipals

Joan Recasens i Cristina Paraira durant la roda de premsa

Política

Publicat el 8/mar/11 per Àgata Guinó

El fins ara cap de llista d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a la ciutat, Joan Recasens, ha anunciat que no anirà a les llistes de CiU a les eleccions municipals del 22 de maig. Recasens ho ha dit en una roda de premsa aquest dimarts. De la seva banda, la presidenta d'UDC, Cristina Paraira, ha mostrat la seva voluntat de presentar-se com a cap de llista dels demòcrata-cristians.

L'actual tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Manteniment de la Ciutat i Obres, Cristina Paraira, ha explicat que té la intenció de ser una de les candidates a cap de llista d'Unió i ha afegit que està acabant de perfilar la seva candidatura.

En paral·lel, el també tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, s'ha mostrat satisfet per la feina feta en l'etapa que ell ha estat al consistori i ha dit que és bo que hi hagi renovació.

Joan Recasens

Jo no hi seré a la llista. Ser el regidor més antic del consistori pesa i estem començant una etapa nova i la dedicació ha de ser més intensa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






UDC ha iniciat un procés per escollir els candidats que aniran a la llista electoral conjunta que els demòcrata-cristians formen amb Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). La formació, que té prop de 200 militants a la ciutat, escollirà els seus candidats en una assemblea el dimecres de la setmana vinent.