El PP qualifica de 'bufonada' la paròdia de Toni Albà als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El president del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras

El president del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras

El president del PP a la ciutat, Jordi Carreras, ha qualificat l'actuació de Toni Albà a la gala Premis Ciutat de Sant Cugat com una 'ofensa per a la ciutat'. Carreras critica així la paròdia política que va tenir lloc durant la gala i afirma que l'Ajuntament, com a ens públic, no hauria de promoure aquest tipus d'espectacles.

Jordi Carreras qualifica de 'lamentable' que una de les actuacions de la gala Premis Ciutat de Sant Cugat fos una paròdia política sobre el Rei i altres personatges públics del PP.

Segons el president de la secció local dels populars, l'Ajuntament, com a ens públic, no hauria de contractar aquest tipus d'espectacles, ja que més enllà de la ridiculització dels personatges públics, 'són una ofensa per a la ciutat'. A més, Carreras qualifica de 'bufonada' que fos Toni Albà, disfressat de Rei, qui presentés l'alcaldessa, Mercè Conesa, a l'hora de fer el seu parlament.

Jordi Carreras

És una ofensa per la ciutat. Els representants de Sant Cugat no han d'entrar en aquest tipus d'espectacles.


Carreras ha afegit que 'no és presentable' que el consistori aposti per aquestes paròdies i considera que l'actuació de Toni Albà 'no es pot justificar'. L'actor i humorista va participar a la gala, on va parodiar el Rei, i va ironitzar sobre els membres del PP Francisco Camps i Eduardo Zaplana, entre d'altres personatges polítics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.