Puigneró (CiU): 'El càrrec que ostenta Turu requereix dosis de generositat que no ha tingut'


Temes relacionats

Turu se'n va i desitja el millor resultat a la Candidatura de Progrés i a la uaSC ( 4/mar/11)


  • Comparteix:

Seu de l'EMD de Valldoreix

Seu de l'EMD de Valldoreix

El copresident de CiU, Jordi Puigneró, assegura que Montserrat Turu no ha tingut la lleialtat i generositat que requereix el seu càrrec. Puigneró ha respost així les declaracions de Turu a Cugat.cat, que havia culpabilitzat l'equip de govern de les males relacions entre l'EMD i l'Ajuntament. Segons Puigneró, 'Turu ha actuat de forma deslleial' i 'no ha ajudat a crear un clima favorable'.

Jordi Puigneró responsabilitza Montserrat Turu de la mala relació entre l'Ajuntament i l'EMD i subratlla que la presidenta de Valldoreix també ha tingut problemes amb els seus socis de govern. El copresident de CiU diu que Turu no ha ajudat gens a crear un clima d'entesa a l'hora de governar i ho exemplifica amb l'expulsió d'ERC i de CiU durant els mandats de l'actual presidenta de l'EMD.

Jordi Puigneró

Qui té el problema és la senyora Turu. Les seves actituds no han ajudat gens a crear un clima d'entesa entre les dues administracions.



Segons Puigneró, l'actitud 'prepotent' de Montserrat Turu ha dificultat l'entesa entre les dues administracions i no ha afavorit gens les relacions entre l'Ajuntament i l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.