Josep Puig qualifica d'electoralista el sopar de comerciants de Valldoreix

Josep Puig és vocal de CiU-Actuem a l'EMD de Valldoreix

Política

Publicat el 9/mar/11 per Núria Juanico

El vocal de CiU-Actuem Josep Puig qualifica de 'fracàs' les Jornades del Comerç de Valldoreix per la poca participació i la mala organització dels actes. Segons Puig, la iniciativa s'ha fet 'a correcuita' i 'sense sondejar els comerciants'. A més, considera que no s'ha informat adequadament el sector, per la qual cosa hi ha hagut molt poca presència dels comerciants.

Josep Puig critica les jornades per la mala organització i gestió dels actes, que ha impedit la representació adequada dels comerciants a la iniciativa. Segons el vocal de CiU-Actuem, l'equip de govern de l'EMD no ha optimitzat els recursos i ha malgastat la subvenció destinada a aquesta activitat. El vocal de CiU-Actuem considera que aquest fet posa de manifest el fracàs de l'equip de govern per potenciar el comerç de Valldoreix.

Josep Puig

Han estat mal organitzades, de pressa i sense sondejar els empresaris. No s'han optimitzat els recursos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Puig també ha posat de manifest que en alguns actes de les jornades només hi han assistit tres comerciants i que, en canvi, hi ha hagut molta participació de polítics de l'EMD en altres esdeveniments com el sopar de cloenda.