Jordi Carreras (PP) també vol un cara a cara amb Conesa


Temes relacionats

Villaseñor demana un cara a cara públic amb Conesa (10/mar/11)


  • Comparteix:

Jordi Carreras

Jordi Carreras

L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, també demana un cara a cara públic amb la seva homòloga de CiU, Mercè Conesa, quan comenci la campanya electoral. L'anunci dels populars arriba just després de la mateixa petició per part del candidat a l'alcaldia del PSC, Ferran Villaseñor.

La seguretat ciutadana, les polítiques socials i l'austeritat en la despesa pública són els temes que l'alcaldable del PP voldria posar sobre la taula amb un cara a cara amb Conesa. Carreras ha recordat a Cugat.cat que els populars van ser la segona força més votada a Sant Cugat les passades eleccions al Parlament.

Jordi Carreras

Donada la proximitat de les municipals i que el PP va ser la segona força més votada el 28N a Sant Cugat, demanem un cara a cara.


El socialista Ferran Villaseñor ja ha demanat aquest dimarts un cara a cara amb Conesa, denunciant 'la nul·la participació' de l'alcaldessa als debats que s'han celebrat fins ara a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.