Massanés acusa l'equip de govern de 'fer-se el sord' per l'acabament de les obres de Mira-sol

Jaume Massanés en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 11/mar/11 per Raquel Ligero

El regidor no adscrit Jaume Massanés critica l'equip de govern per la manca d'efectivitat en l'acabament de les obres d'urbanització i del soterrament telefònic dels sectors 11-13 de Mira-sol. Segons Massanés, cinc anys no han estat suficients per tancar aquests projectes i considera que l'única opció que queda és presentar una moció en el proper ple municipal.

Segons el regidor no adscrit, és 'immoral' que les obres i el soterrament estiguin encara inacabats i, fins i tot, pendents d'iniciar. Aquestes han estat les declaracions de Massanés a Cugat.cat.

Jaume Massanés

He fet tres intervencions en plens diferents i després de cinc anys el tema està aturat. Intenten tapar-lo. Després de la moció, ja no sé com més podrem ajudar els veïns.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Massanés s'ha posicionat al costat de les demandes veïnals i ha reclamat millores a la zona. Ha reivindicat l'adequació de les voreres amb manca de panots, amb forats o vorades en mal estat, a més del soterrament pendent i un bon manteniment de les línies telefòniques que, enguany, provoquen dos o tres talls mensuals i fan que l'ADSL no superi un mega de velocitat.