Dur intercanvi de retrets entre Dolors Nadal i Lluís Recoder per la demanda de més efectius policials


  • Comparteix:

Dolors Nadal creu que Recoder perd 'les formes'.

Dolors Nadal creu que Recoder perd 'les formes'.

La portaveu parlamentària del PP i l'alcalde Lluís Recoder s'intercanvien durs retrets per la demanda de més efectius policials. Mentre que Dolors Nadal acusa a Recoder d'actuar per afany de protagonisme, l'alcalde ha acusat el PP de incomplir reiteradament les seves promeses i actuar ara per interessos electorals.

Dolors Nadal ha assegurat que l'alcalde coneix perfectament el compromís del ministre Àngel Acebes d'ampliar les dotacions policials al Vallès a partir de l'1 d'octubre, quan es despleguin els Mossos a ciutats com Premià, Santa Coloma i l'Hospitalet Per això, segons Nadal, l'alcalde es mou només per afany de protagonisme i ha perdut les formes fent aquest ultimàtum:

Dolors Nadal

L'alcalde no pot fer aquest ultimàtum quan sap que hi ha un compromís del ministre de l'Interior. Això és un problema de formes i té afany de protagonisme per sortir als mitjans.


Per la seva banda, l'alcalde ha expressat que no es creu aquesta data fins que no vegi 'amb els seus propis ulls' com els agents dels cossos estatals de policia patrullen per alguna de les ciutats de la comarca.

Recoder emmarca les declaracions de Nadal en la precampanya electoral i assegura que només volen amagar els errors i incompliments del govern del PP:

Lluís Recoder

Jo crec que aquestes declaracions evidencien que estem en període electoral. Tenen un caire poc seriós i els alcaldes hem estat extremadament responsables en un tema tan seriós.


Recoder i la resta d'alcaldes de la comarca van plantejar dimecres un ultimàtimum al ministeri de l'Interior perquè compleixi els seus compromisos en matèria de seguretat. Recordem que tant el ministre com la delegada han asseguretat, en diverses ocasions, que arribarien més reforços policies, però a dia d'avui, aquersts compromisos segueixen pendents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.