La CUP defineix el diàleg amb la ciutadania com a eix del seu programa electoral


Temes relacionats

La CUP enceta el procés participatiu de cara a les eleccions municipals (25/gen/11)

La CUP obre el seu programa a la participació ciutadana (17/gen/11)


  • Comparteix:

Cartell de les trobades

Cartell de les trobades

Democràcia participativa, polítiques rupturistes i més properes a la ciutadania. Aquests són els punts forts del programa de la CUP de Sant Cugat de cara a les eleccions municipals. Els objectius electorals s'han definit a través de punts de trobada amb els ciutadans que ha organitzat la formació per ultimar el seu programa i que han acabat aquest diumenge. La CUP encara les eleccions de maig amb l'objectiu d'obtenir representació, però no contemplen cap pacte electoral amb altres partits.

Medi ambient i polítiques socials han estat els temes de les assemblees d'aquest diumenge, però al llarg de les tres jornades s'han debatut tots els punts del programa de la CUP a les eleccions municipals. El membre de la formació Quim Pla ha fet un balanç molt positiu de la iniciativa i ha senyalat la participació ciutadana com el punt més important de la seva proposta.

Quim Pla

El punt fort és la democràcia participativa i sobretot una manera diferent de fer política, més propera , d'esquerres i rupturista.




La CUP afronta els comicis de maig amb el repte d'entrar a l'Ajuntament per portar-hi les seves propostes. Pla ha destacat la necessitat de donar-se a conèixer a través de molts actes i propostes, ja que es descarta qualsevol pacte amb altres partits per sumar més vots.

Quim Pla

No contemplem cap pacte amb ningú. L'objectiu és treballar en base al nostre programa i entrar a l'Ajuntament.






La Casa de Cultura, el Casal Popular la Guitza i l'Ateneu han estat els escenaris de les trobades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.