Creixen un 20% les hores setmanals que obren les aules d'estudi durant l'últim mandat

Molts joves van a estudiar a la Biblioteca del Mil·lenari

Política

Publicat el 14/mar/11 per Jaume Blanche

La ciutat ha registrat un augment del 20% en el nombre d'hores setmanals que obren les aules d'estudi durant aquest mandat. Aquest increment ha estat possible gràcies a l'obertura de la Casa de Cultura els caps de setmana, de la Biblioteca del Mil·lenari els dissabtes a la tarda i a l'augment d'espai per estudiar al Casal de Joves TorreBlanca. Les àrees de Joventut i Educació han incrementat el pressupost un 15% i un 18% respectivament en l'últim mandat.

Durant les èpoques d'exàmens, també s'han ampliat horaris i s'han posat a disposició dels estudiants més espais, com el Centre Social de la Floresta i el Casal cultural de Mira-sol. Més temps i més llocs per estudiar era una demanda dels joves santcugatencs, que han valorat l'oferta d'aules d'estudi de la ciutat amb un 7'2, segons l'Observatori Sociològic.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, també ha fet balanç de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), que va néixer el 2009.

Esther Salat

L'objectiu és atendre i informar les famílies en el procés d'escolarització. Hem atès 7.000 consultes durant l'últim mandat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




D'aquest mandat, Salat n'ha destacat l'inici de la construcció de l'escola bressol de les Planes i la municipalització de l'escola bressol Nostra Senyora de Montserrat. També ha subratllat la participació dels alumnes al Pla de Dinamització Educativa, que ha augmentat un 12% durant els últims quatre anys.