uaSC aposta per reforçar la cultura i el comerç local


Temes relacionats

Massanés deixa ICV-EUiA i liderarà uaSC a les municipals ( 4/mar/11)

uaSC es marca com a objectiu tenir dos regidors i concórrer a Valldoreix ( 1/mar/11)


  • Comparteix:

La presentació ha tingut lloc a la Casa de Cultura

La presentació ha tingut lloc a la Casa de Cultura

Crear una sala d'actes, municipal i gratuïta, per als joves artistes locals i promocionar periòdicament els comerços que no formen part de l'eix comercial. Aquestes són dues de les propostes que ha donat a conèixer la plataforma Un Altre Sant Cugat (uaSC), durant la presentació aquest dilluns al vespre de la seva candidatura per les eleccions municipals. Liderada per Jaume Massanés, aquesta plataforma vol demostrar que és possible 'canviar les coses' i aposta per aconseguir el suport d'aquelles persones 'desencantades' dels partits habituals.

Massanés considera que la ciutadania de Sant Cugat està 'una mica adormida' per tants anys de majoria absoluta de CiU i aposta per mobilitzar la ciutadania que pensa que no es pot fer res per canviar les coses.

En aquest sentit, ha llançat algunes propostes per canviar aquesta realitat. En l'àmbit cultural, aposten per reforçar el paper de Sant Cugat com a ciutat de les arts i sobretot promocionar els artistes locals emergents. En l'àmbit comercial, Massanés ha explicat que cal afavorir el comerç que no forma part de l'eix comercial dels carrers Santa Maria i Santiago Rusiñol.

Per això, el líder de la nova formació política creu que cal prendre exemple del barri de Sants de Barcelona i estendre-ho, per exemple, a l'avinguda de Cerdanyola.


Jaume Massanés

Volem fer com el que fan a Sants. Allà promocionen periòdicament uns carrers durant uns quinze dies.




La nova candidatura confia en el boca-orella per donar a conèixer el seu missatge a la ciutadania i està a l'espera de poder tancar una candidatura per Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.