La supressió de la revista municipal 'Sant Cugat Avui', a debat del ple


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Sala de Plens

Imatge d'arxiu de la Sala de Plens

El ple municipal d'aquest dilluns porta a debat la proposta del PP de suprimir la revista d'informació municipal 'Sant Cugat Avui'. També es debatrà la reclamació del regidor no adscrit Jaume Massanés de finalitzar la totalitat de la urbanització del sector 11-13 de Mira-sol.

El PP presenta al ple, en forma de moció, una proposta per a la supressió de la revista municipal 'Sant Cugat Avui', ja que la consideren una 'despesa innecessària'. Segons els populars, l'Ajuntament hauria de seguir l'exemple d'altres administracions i promoure l'austeritat pressupostària. La portaveu del PP, Berta Rodríguez, explica per què volen aquesta eliminació.

Berta Rodríguez

Espero que els altres partits hi donin suport i que es vegi que l'administració posa contenció a la despesa pública.




D'altra banda, el regidor no adscrit Jaume Massanés presenta també una moció on reclama la finalització de les obres d'urbanització del sector 11-13 de Mira-sol. Segons Massanés, és 'immoral' que les obres estiguin encara inacabades després de cinc anys de feina.

També van a ple declaracions institucionals per donar suport al poble japonés, per visualitzar l'espai de les dones a Sant Cugat i per promoure la difusió de les activitats i la imatge de les entitats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.