Sant Cugat demana millores en els accessos al futur hospital Vicente Ferrer

Espai destinat a la construcció de l'Hospital Vicente Ferrer

Política

Publicat el 21/mar/11 per Raquel Ligero / Jaume Blanché

Sant Cugat demana a Rubí que tingui en compte les conseqüències en la mobilitat que provocaria la construcció de l'Hospital Vicente Ferrer. L'Ajuntament també presentarà al·legacions perquè es tingui en compte la rotonda que s'hauria de construir a la Via Interpolar, que afectaria el Torrent dels Alous. La proposta s'ha aprovat per 18 vots a favor i set abstencions al ple municipal.

L'equip de govern ha volgut deixar clar que amb aquestes al·legacions no es volen posar traves a la possible construcció de l'hospital de referència. Tot i això, sí que demanen que es tingui en compte la mobilitat que afecta la nostra ciutat. El director de l'àmbit de Territori, Joan Giordani, ho ha explicat recentment en roda de premsa.

Joan Giordani

Si es construeix l'hospital, donarà servei a Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat. El pla de mobilitat no contempla el nostre municipi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha destacat que és fonamental establir els accessos en cotxe i transport públic al que serà l'hospital de referència de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. En aquest sentit, el regidor socialista Salvador Gausa ha mostrat el seu suport a l'equip de govern per voler apropar un servei de primera necessitat als ciutadans en termes de mobilitat i accessibilitat, però ha demanat que no es replantegi la construcció de l'hospital.

Salvador Gausa

No és moment de plantejar l'existència o no d'aquest hospital. Cal apostar per una infraestructura santiària pública i coherent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







La proposta s'ha aprovat, al ple municipial d'aquest dilluns, amb 18 vots a favor i set abstencions.