200.000 euros del pressupost de lliure disposició de les Planes, per urbanitzar el carrer Nostra Senyora de l'Estrada


Temes relacionats

Les Planes estrena millores urbanístiques, a l'espera del finançament per completar el Pla de Barris (11/des/10)

Executat un 65% del pressupost del Pla de Barris de les Planes (24/nov/10)

Un procés d'avaluació analitzarà les obres del Pla de Barris a les Planes (19/oct/10)


  • Comparteix:

Consell de districte de les Planes

Consell de districte de les Planes

El darrer consell de districte de les Planes d'aquest mandat ha aprovat destinar part del pressupost de lliure disposició a urbanitzar el carrer Nostra Senyora de l'Estrada que no constava en el pla inicial. L'objectiu és aprofitar el desplegament fet per urbanitzar altres carrers, com Calvari i Font entre altres, per reduir costos. El pla especial de millora urbana de Can Borrull arribarà en poques setmanes a la direcció general de Territori i Sostenibilitat per a l'aprovació definitiva.

La intenció és tirar endavant els projectes d'urbanització de la plaça Verònica, la plaça i el carrer Maria Antònia i els carrers Nostra Senyora de l'Estrada, Calvari, Font i Llum. Escoltem el coordinador del Pla de Barris a les Planes, Francesc Serra.

Francesc Serra

Volem finançar la urbanització d'aquest carrer amb el lliure disposició per aprofitar el desplegament del Pla de Barris.


Aquestes urbanitzacions entren dins del Pla de Barris de les Planes que contempla també tota mena de projectes socials com tallers i una escola bressol. El pressupost total és de més de quatre milions d'euros que han d'assumir a parts iguals l'Ajuntament i la Generalitat.

El consell de districte també ha servit per explicar la situació actual del pla especial de millora urbana de Can Borrull, que aviat s'enviarà al departament de Territori i Sostenibilitat, juntament amb un estudi mediambiental, per a l'aprovació definitiva.

Els veïns han volgut destacar la importància d'arreglar les voreres el més aviat possible, així com les queixes amb el servei d'autobús. A més del trajecte que, asseguren, està ple de sots, es queixen del poc desplegament i de la recent retirada d'una de les parades de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.