Territori invalida l'interès per ubicar l'abocador a Cerdanyola mostrat per l'anterior govern


Temes relacionats

La Generalitat va proposar instal·lar l'abocador a Can Fatjó fa mig any (29/mar/11)

L'Agència de Catalana de Residus nega cap projecte per instal·lar un abocador a Can Fatjó dels Aurons (23/mar/11)


  • Comparteix:

Lloc on es podria ubicar l'abocador

Lloc on es podria ubicar l'abocador

El departament de Territori i Sostenibilitat invalida l'interès per ubicar un abocador de residus d'ecoparc a Can Fatjó dels Aurons, al terme municipal de Cerdanyola a tocar de Sant Cugat, que havia mostrat l'anterior govern. D'aquesta manera, la conselleria es desmarca de la carta de l'anterior directora de l'Agència Catalana de Residus, que havia instat l'Ajuntament de Cerdanyola a autoritzar la instal·lació a aquesta zona del municipi.

L'octubre passat, l'Agència de Residus de Catalunya va posar sobre la taula la possibilitat d'ubicar un abocador de restes d'ecoparc a la zona de Can Fatjó dels Aurons. En el document, signat per l'anterior directora de l'agència, es mostrava l'interès de la Generalitat perquè l'argilera Almar rebi 'bales de rebuig' sense afectar negativament l'entorn i amb la màxima qualitat ambiental.

Després del canvi de govern, els nous responsables del departament han assegurat a Cugat.cat que aquell interès queda en paper mullat. En aquest sentit, es refermen en les paraules del director de l'Agència Catalana de Residus, que va negar en una visita a la ciutat que a hores d'ara hi hagi plans per instal·lar un abocador a Can Fatjó dels Aurons. Tot i això, el cap de l'agència va remarcar que l'entitat estava elaborant un estudi per detectar les futures necessitats en matèria de gestió de residus i decidir les futures ubicacions de les plantes de tractament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.