Mira-sol renovarà voreres i calçades i tindrà una zona d''skate'


  • Comparteix:

Casal de Cultura de Mira-sol, zona on s'instal·larà la zona d''skate'

Casal de Cultura de Mira-sol, zona on s'instal·larà la zona d''skate'

Mira-sol destinarà els diners de lliure disposició a renovar les voreres i les calçades fetes malbé, a més d'instal·lar una zona d''skate' a l'entorn del Casal de Cultura. Aquestes actuacions seran possibles gràcies als més de 273.000 euros disponibles que els membres del consell de districte han aprovat aquest dilluns per unanimitat. A més de les accions finançades amb els diners de lliure disposició, també s'iniciarà en breu la construcció del pont de Pompeu Fabra per connectar el districte amb Can Mates i el soterrament de les línies telefòniques.

L'últim consell de districte de Mira-sol del mandat, celebrat aquest dilluns, ha posat finalment fil a l'agulla a algunes de les reclamacions més insistents dels veïns. Per unanimitat, el consell ha decidit destinar els 273.000 euros de lliure disposició a millorar algunes de les voreres i calçades de Mira-sol. A més, l'Ajuntament destinarà 50.000 euros a instal·lar una zona d''skate'.

La presidenta del consell de districte, Esther Salat, ha explicat per què s'ha decidit prioritzar aquesta actuació.

Esther Salat

És donar continuïtat a l''skate' parc, però seran només elements concrets. Permetran als joves que no és puguin desplaçar iniciar-se en aquest esport.


El pont de Pompeu Fabra, que ha de connectar el districte amb el barri de Can Mates, també serà una realitat en els mesos vinents. La totalitat de l'actuació compta amb un pressupost de més d'1,2 milions d'euros i les obres s'han adjudicat a l'empresa Rover Alcisa per un import de 824.000. Està previst que l'execució s'allargui sis mesos. Salat ha avançat a Cugat.cat quin és l'estat de les obres.

Esther Salat

L'arrencada de les obres serà lenta, però s'han fet ja les accions complementàries. Esperem la conformitat oficial de FGC.



A més, l'empresa CiC 3 ja s'ha posat en contacte amb els primers veïns per iniciar el soterrament de les línies telefòniques del sector 11-13, de la zona de l'escola La Farga i dels carrers de Navarra, Còrdova i Sevilla. L'actuació té un cost de 25.000.

Durant l'últim consell de districte del mandat, s'ha incorporat com a presidenta Esther Salat en substitució del regidor Xavier Martorell, que passa a ser vocal. El consell també compta amb el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, com a representant de la formació en substitució de Jaume Massanés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.