El PSC reclama la creació del Síndic de Greuges i Miquel Quintana es postula com el 'candidat de consens' pel càrrec


  • Comparteix:

Quintana creu que ell és un candidat 'de consens'.

Quintana creu que ell és un candidat 'de consens'.

El PSC ha reclamat la creació de la figura del Síndic de Greuges de Sant Cugat en un termini màxim de 2 mesos. La creació d'aquesta figura va ser aprovada per unanimitat en el ple del maig de fa dos anys i encara avui no s'ha escollit la persona que ha d'ostentar aquest càrrec. Precisament, es dóna la circumstància que el líder de la dissolta formació UNIS, Miquel Quintana, s'ha proposat com a Defensor del Poble de la ciutat. Quintana està amb converses amb els partits polítics per erigir-se com a Síndic de Sant Cugat.

El grup local del PSC-PSOE ha demanat que es crei una sindicatura de greuges a Sant Cugat en un termini màxim de dos mesos. Els socialistes sol·liciten que la persona que ostenti el càrrec sigui de consens i que sigui elegida per tres cinquenes parts del Consistori. El regidor socialista, Salvador Gausa,explica en què consistiria la feina del síndic.

Salvador Gausa

El síndic estalviaria moltes despeses municipals


Aquesta petició dels socialistes coincideix en el temps amb la proposta que aquests dies està fent l'excandidat d'UNIS Miquel Quintana proposant-se ell mateix com una persona 'de consens' , diu, per ocupar el càrrec de Síndic de la ciutat. Quintana creu el seu tarannà 'dialogador' el fan un apersona 'idònea' per ser l'interlocutor de la ciutadania davant l'administració.

Miquel Quintana

A mi m'agrada arremangar-me i treballar al carrer


El fins ara líder de la formació d'independents ha deixat clar que es donarà de baixa de la plataforma ciutadana Catalunya 2003 si els partits així ho reclamen per poder erigir-se com a Síndic de Greuges de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.