El PSC demana a Conesa que no doni lliçons de gestió financera


Temes relacionats

El PSC estudia portar el pressupost a la Sindicatura de Comptes (29/mar/11)

L'equip de govern acusa el PSC de 'desconèixer' la realitat econòmica del consistori (29/mar/11)


  • Comparteix:

L'alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor

L'alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor

El PSC critica la gestió financera de l'equip de govern durant els últims anys de mandat, perquè ha hagut d''amagar' un dèficit de més del 80% segons el barem de dèficit per càpita. L'alcaldable socialista, Ferran Villaseñor, ho ha dit en resposta a les declaracions de la cap de llista de CiU, Mercè Conesa, on assegurava que els polítics es mantenen 'al mapa' encara que no hagin fet bona feina, en al·lusió al govern tripartit de la Generalitat.

Villaseñor considera que la responsable de la gestió financera de l'Ajuntament haurà de ser 'més coherent' amb les idees que expressa en públic. El socialista ha aplicat a la pràctica les declaracions de Conesa i ha destacat que 'no haurien de continuar dedicant-se a la política aquells que han generat aquest deute que haurem de pagar entre tots'.

Ferran Villaseñor

Si el que critiquen és com ha deixat l'anterior govern les finances de la Generalitat, el que haurien de fer és prendre consideració sobre les seves paraules.


L'alcaldable del PSC també ha assegurat que les retallades del govern de Mas responen a l'ideari polític de CiU, que passa per 'privatitzar els serveis públics' i que alguns en puguin fer 'un bon negoci' en detriment dels drets socials de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.