L'Ajuntament es compromet a garantir el descans dels veïns de la Plaça Pep Ventura


  • Comparteix:

Jaume Tubau diu que es vetllarà pel compliment de l'horari dels horaris.

Jaume Tubau diu que es vetllarà pel compliment de l'horari dels horaris.

L'Ajuntament incrementarà la dotació policial a la zona de la plaça Pep Ventura per evitar les concentracions de joves en aquest indret fins altes hores de la matinada. El regidor de Seguretat Ciutadana considera que aquestes reunions són fruït de les activitats d'entitats de la ciutat i s'ha compromés a vetllar perquè es respecti el descans veïnal.

El regidor Jaume Tubau ha atribuït la freqüent presència de joves a la plaça Pep Ventura en horari nocturn a la intensa vida associativa que té Sant Cugat. El responsable de Seguretat s'ha solidaritzat amb els veïns que no poden descansar a causa del soroll que provoquen els joves que es concentren els caps de setmana aquest recinte.

Segons Tubau, és difícil conciliar la realització d'activitats a l'aire lliure amb el descans veïnal. Per aquest motiu, el consistori ha decidit aplicar mesures per garantir la qualitat de vida dels residents:

Jaume Tubau

Incrementarem la dotació policial a la plaça Pep Ventura


Tubau no considera que les reunions de joves siguin 'botellots', sinó que són resultat de les activitats juvenils. En aquest sentit, el regidor ha declarat que l'administració estarà més a sobre que les entitats respectin l'horari de descans:

Jaume Tubau

Si una entitat ens demana permís per fer una pesta i compleix els requisits no li podem denegar


Recordem que 80 veïns van entregar al juliol de l'any passat un plec de signatures per demanar el final de les concentracions de joves de matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.