L'equip de govern vol reconvertir la trama urbana de tres zones de la ciutat per potenciar el seu comerç


  • Comparteix:

La nova trama urbana revitalitzaria les zones comercials

La nova trama urbana revitalitzaria les zones comercials

L'equip de govern ha presentat al·legacions a l'informe de la Direcció General de Comerç de la Generalitat, per incorporar i ajustar tres trames urbanes a la a l'àrea de centralitat de Valldoreix amb comerços d'entre 800 i 2.500 metres. La proposta ha estat ratificada per unanimitat durant el ple municipal d'aquest dilluns.

L'actual informe estableix que es poden instal·lar comerços de fins a 800 metres quadrats a la trama urbana en aquestes tres zones. L'objectiu de l'equip de govern és aconseguir revitalitzar aquestes àrees i crear una forma comercial més potent, situant-hi comerços de fins a 2.500 metres quadrats.

Les zones que es revitalitzarien, amb aquesta modificació, són l'àmbit pròxim al parc de la Pollancreda, en les interseccions entre l'avinguda Cerdanyola, la Rambla del Celler i el carrer Borrell. La zona del Pla del Vinyet i de Can Canyameres, i la de l'àmbit de l'estació de Valldoreix són les altres localitzacions on l'Ajuntament vol incorporar-hi trama urbana.

L'objectiu de l'equip de govern és crear, d'aquesta manera, una centralitat comercial i tractar-la de manera conjunta.

El ple d'aquest dilluns ha aprovat per unanimitat aquesta moció, que presentaran a la Direcció General de Comerç de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.