L'equip de govern vol reconvertir la trama urbana de tres zones de la ciutat per potenciar el seu comerç

La nova trama urbana revitalitzaria les zones comercials

Política

Publicat el 18/abr/11 per Raquel Ligero

L'equip de govern ha presentat al·legacions a l'informe de la Direcció General de Comerç de la Generalitat, per incorporar i ajustar tres trames urbanes a la a l'àrea de centralitat de Valldoreix amb comerços d'entre 800 i 2.500 metres. La proposta ha estat ratificada per unanimitat durant el ple municipal d'aquest dilluns.

L'actual informe estableix que es poden instal·lar comerços de fins a 800 metres quadrats a la trama urbana en aquestes tres zones. L'objectiu de l'equip de govern és aconseguir revitalitzar aquestes àrees i crear una forma comercial més potent, situant-hi comerços de fins a 2.500 metres quadrats.

Les zones que es revitalitzarien, amb aquesta modificació, són l'àmbit pròxim al parc de la Pollancreda, en les interseccions entre l'avinguda Cerdanyola, la Rambla del Celler i el carrer Borrell. La zona del Pla del Vinyet i de Can Canyameres, i la de l'àmbit de l'estació de Valldoreix són les altres localitzacions on l'Ajuntament vol incorporar-hi trama urbana.

L'objectiu de l'equip de govern és crear, d'aquesta manera, una centralitat comercial i tractar-la de manera conjunta.

El ple d'aquest dilluns ha aprovat per unanimitat aquesta moció, que presentaran a la Direcció General de Comerç de la Generalitat.