La plaça d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda no tindrà cap cost


Temes relacionats

Persones amb mobilitat reduïda podran sol·licitar un aparcament davant de casa seva (22/feb/11)


  • Comparteix:

No s'aplicarà cap taxa per reservar places per a presones amb problemes de mobilitat

No s'aplicarà cap taxa per reservar places per a presones amb problemes de mobilitat

Les persones amb mobilitat reduïda podran demanar la reserva d'una plaça d'aparcament davant de casa seva sense cap cost. El ple ho ha aprovat per unanimitat aquest dilluns després de resoldre les al·legacions presentades per la Taula de Persones amb Mobilitat Reduïda i el PSC, en què es demanava que no s'apliqués la taxa en aquesta mesura. Fins ara la reserva de places no era nominal i, a partir d'ara, aquests espais tindran senyals que indicaran la matrícula del vehicle de l'usuari que ho sol·liciti.

La mesura es va aprovar inicialment al ple de febrer i recollia l'aplicació d'una taxa de 95 euros a l'any. Després d'un període d'al·legacions des de febrer, l'equip de govern ha decidit retirar la taxa, tal com ha explicat el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly.

Jordi Joly

En el període d'al·legacions se n'han fet dues, una de la Taula de Persones amb Mobilitat Reduïda i una altra del PSC, i s'han estimat. Per tant, es retira la taxa per reservar places d'aparcament.




A Sant Cugat, hi ha prop de 300 persones amb targeta d'estacionament prioritari per mobilitat reduïda i 160 places reservades a aquest col·lectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.