Ple extraordinari per tancar el mandat i atorgar la medalla d'or a l'exalcalde Recoder


  • Comparteix:

Recoder, en imatge d'arxiu

Recoder, en imatge d'arxiu

L'ajuntament acull aquest dilluns el darrer ple del mandat, que servirà com a comiat institucional i valoració final d'aquests quatre anys. A més, es concedirà la medalla d'or de la ciutat a l'exalcalde i conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.

A les set de la tarda, el ple de la corporació municipal debatrà la concessió de la medalla d'or de la ciutat a qui va ser alcalde de Sant Cugat entre el 1999 i el 2010, Lluís Recoder. El ple, de caràcter extraordinari, també inclourà la valoració del mandat i el comiat institucional per part dels diferents grups municipals.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, rebrà l'exalcalde i actual conseller, amb qui es reunirà i, posteriorment, signarà el Llibre d'Honor de l'Ajuntament. Acte seguit, es farà la fotografia de família de tots els regidors i regidores del mandat 2007-2011 al balcó de la casa consistorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.