Sant Cugat i altres municipis reclamen un nou finançament local a la Generalitat


  • Comparteix:

Foto de família dels assistents a l'acte

Foto de família dels assistents a l'acte

Sant Cugat i altres municipis catalans demanen al govern que tiri endavant una nova llei de finançament municipal. La proposta ha estat traslladada a la vicepresidenta Joana Ortega, en el marc d'un dinar organitzat per Alcaldes.eu en què també han assistit una quarantena d'alcaldes i alcaldesses de diferents localitats de Catalunya i els presidents de l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, aquest dilluns al Palau de la Música Catalana.

Segons l'alcaldessa, Mercè Conesa, aquesta trobada ha servit per què la realitat municipal catalana es projecti com un 'món viu' i ha destacat la voluntat dels municipis de ser escoltats per la Generalitat, especialment pel que fa a la llei de finançament municipal. L'alcaldessa ha assegurat que aquest fet es va complir en el dinar de dilluns gràcies a la vicepresidenta Ortega.

Merce Conesa

Es va desprendre del discurs de la vicepresidenta que realment estava interessada en tirar endavant la llei de finançament local. També ens va fer saber la seva voluntat de treballar colze a colze amb el món municipal.


Conesa ha destacat que una de les conclusions que es va desprendre és que 'des de les alcaldies prima la voluntat de servei per davant dels interessos partidistes'. A la trobada, prop de quaranta municipis catalans van poder reivindicar el 'bon fer' a les administracions i intercanviar opinions en relació al servei públic.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.