El PSC trucarà la porta de 1.500 santcugatencs per presentar el programa de Pasqual Maragall


  • Comparteix:

Jordi Menéndez va convocar ahir la premsa per fer el porta a porta.

Jordi Menéndez va convocar ahir la premsa per fer el porta a porta.

El Partit dels Socialistes contactarà amb 1.500 santcugatencs per explicar el programa de govern de Pasqual Maragall per a les eleccions catalanes. La iniciativa, que es farà fins la vigília dels comicis, s'està realitzant a través d'una campanya porta a porta que també inclou les entitats i la gent dels districtes.

L'objectiu d'aquesta campanya és informar els ciutadans dels reptes que té el PSC si assumeix el govern de la Generalitat. La iniciativa preveu un total de 1.500 contactes en els quals es donarà material sobre el programa electoral que el PSC va aprovar dissabte en la seva Conferència Nacional.

Quaranta membres del PSC local, entre militants i simpatitzants, són els encarregats de fer aquestes visites que duraran fins al final de la campanya electoral. Ahir, però, va ser el portaveu de la formació, Jordi Menéndez, qui va trucar a la porta d'un ciutadà per exposar els plans que té el PSC per Catalunya:

Jordi Menéndez

Avui comença la campanya porta a porta i venim a saludar-lo per dir.li que ha de reflexionar sobre el futur de Catalunya


El coordinador de la campanya electoral del PSC a Sant Cugat, Jaume Buscallà, ha explicat que aquesta iniciativa promocional vol allunyar-se de les que realitzen altres partits:

Jaume Buscallà

Ens allunyem de la campanya mediàtica que fa CiU


La campanya porta a porta del PSC té previst contactar amb les entitats locals, així com recórrer els districtes de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.