Oliveres: 'García Albiol no va aconseguir els vots de forma legítima'

Arcadi Oliveres diu que no es pot acceptar l'actitud de García Albiol

Política

Publicat el 8/jun/11 per Àgata Guinó

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i premi Ciutat de Sant Cugat, Arcadi Oliveres, s'ha posicionat en contra de la investidura del popular Xavier García Albiol com a alcalde de Badalona, ja que, segons ell, aquest no va aconseguir els vots de manera legítima. Oliveres ha qualificat García Albiol de 'racista i xenòfob' i ha signat un manifest, juntament amb 200 personalitats més, publicat aquest dimecres al diari 'Ara', en contra del nomenament del popular com a alcalde badaloní.

Oliveres ha dit a Cugat.cat que el candidat popular va aconseguir els vots de manera il·legítima, ja que va fer servir mentides sobre la immigració en la campanya electoral i, per tant, no ha de ser investit alcalde de Badalona. Oliveres també creu que CiU actua amb 'altres interessos' quan vol facilitar que García Albiol sigui finalment alcalde.

Arcadi Oliveres

García Albiol ha explicat mentides sobre la immigració i no es poden acceptar les seves actuacions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En paral·lel, l'exalcalde i actual conseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Lluís Recoder, ha mostrat el seu suport, mitjançant el Twitter, a l'alcalde de Figueres i diputat de la federació nacionalista al Parlament, Santi Vila, que ha manifestat la seva negativa a pactar amb partits xenòfobs en un article aquest dimecres al diari 'Ara'.